Veterinärkliniken

Ingång till Veterinärkliniken i mittre gaveln vettande mot söder

Under hösten 2024 öppnas Lorensdals Veterinärklinik. För närvarande pågår ombyggnationer och lokalanpassningar i Företagshuset för den nya verksamheten.

Vi finns i en underbar lantlig miljö i nyrustade lokaler uppförda på 1800-talet med bl a stuteri och senare ombyggda och pietetsfullt restaurerade av de förra ägarna Malin och Maria Rahlman. Här finns Cafe, Restaurang, Gårdsbutik, Eventlokal och Hälsostig. Miljön och atmosfären är svårslagen.

Vi har fått många ansökningar och anställningsprocessen går nu in i sitt slutskede. Vi gläds åt att snart kunna presentera Teamet bestående av kompetenta, målmedvetna medarbetare, som tillsammans med oss vill bygga den bästa tänkbara kliniken för våra patienter och djurägare.

Vi kommer bland annat att ha en fullutrustad tandavdelning, operationsavdelning, röntgen, lab och ultraljud.

Kliniken öppnar i september 2024 och har kollektivavtal.

Ring eller skicka ett sms till Anna Hammarström på 070-2401000 om du vill veta mera eller maila på annamitthjarta@gmail.com.

Affärsläget kan knappast bli bättre, i en underbar lantlig miljö, med flaggan synlig från E6, 3 minuter från Vellinge centrum, 10 minuter från Malmö och en kvart från Trelleborg samt med en egen Hälsostig för härliga hundpromenader runt anläggningen så vill vi skapa en klinik där både djur och djurägare ska trivas. Se vidare på hemsida under utveckling Lorensdals Veterinärklinik.